Cart is empty

Hola, contacta amb nosaltres!

Sabem que us poden sorgir molts dubtes: des de la consulta per a qualsevol model o disseny, fins a la pròpia petició d’un disseny exclusiu per a un esdeveniment en concret.

És per aquest motiu que, des de Les Coses Petites us facilitem diferents mitjans per a què pugueu contactar amb nosaltres, a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Pinterest), o WhatsApp.

També us donem la possibilitat de deixar qualsevol qüestió juntament amb el vostre correu electrònic i us respondrem el més aviat possible.

Les Coses Petites és una web de petites coses fetes amb creativitat i molt d’amor, per això volem estar amb la mateixa dedicació al costat dels nostres clients.

Consulta

FREE

FAST

EASY

PREGUNTES FREQÜENTS

ENVIAMENT

Els productes s’envien per correu certificat en una capsa regal i degudament embalat

PLAÇ D'ENTREGA

El plaç d’entrega pot variar depenent de la disponibilitat del producte. El plaç màxim és de vuit dies pels Nonetes, i de dotze per les Cuquis i les Minicuquis, un cop rebuda la comanda.

DISSENY I FABRICACIÓ

Els Nonetes són un disseny original de Les Coses Petites i, al igual que les Cuquis i les Minicuquis, es fabriquen per encàrrec en un petit taller de Reus. Estan fetes totalment a mà, motiu pel quan poden variar respecte al model presentat a la web, ja que són dissenys únics i originals. 

Shopping Basket